trappenlopen

De trainingen zijn op maandag- en donderdagavond vanaf 19:00 uur. Daarnaast wordt er op zondag vanaf 10:00 uur gelopen vanaf St. Walrick.
Vertrekpunten op de avonden, van eind oktober tot eind maart, is het Trainingscentrum Michi, Staddijk 41, 6537 TW Nijmegen.

Vanaf eind maart tot eind oktober is het vertrekpunt op de maandag avonden restaurant St. Walrick.
Op de donderdag avonden starten we bij Michi.

Afwijkende zondagtrainingen kun je vinden in het trainingsdata sheet. 

Als een training bij extreme weersomstandigheden komt te vervallen word je hierover tijdig geïnformeerd via e-mail en het "Nieuwsflits" bericht op deze site.

Er kan aan alle trainingen worden meegedaan, maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een vaste dag/avond aan te houden. Wanneer je lid bent bij ons staat deelname vrij en hoef je je niet aan- of af te melden. Bij het hardlopen hanteren we verschillende niveaus en wordt er getraind onder leiding van gediplomeerde trainers. Wil je trainen voor een wedstrijd dan bieden wij je hiervoor de mogelijkheid.

Instroom bij een hardloopgroep is mogelijk als je 15 minuten of ongeveer 3 km aan één stuk kunt hardlopen. Het is altijd mogelijk een keer aan te sluiten bij een training om te ervaren of onze club iets voor je is.

In het voorjaar wordt er voor beginners een cursus gegeven. Je kunt je hiervoor aanmelden.

Wij hopen je zo enthousiast te hebben gemaakt dat je je een keer bij onze training aansluit. Wees welkom.

Het bestuur.